Actua  Logo
Software transforming the Energy sector

Løsninger » Kommunikation & sikkerhedKommunikation & Sikkerhed

Energisektoren bevæger sig hurtigt mod en virkelighed, hvor alt er forbundet i cyber space. Det giver nye muligheder, men også nye udfordringer i forhold til sikkerhed.

Vi kan ikke længere være sikre på, at det vi kommunikerer, sker over fysisk sikrede linier. Sikring er derfor nødvendig både for at holde private data private, men også for at sikre sig mod fjendtlig overtagelse af enheder som vindkraftværker, gadebelysning, ladning af elbilsflåder, varmepumper, etc.

Hos Actua ved vi, at kravene til, at man sikrer kraftværker og grid-enheder mod cyber forbrydelser, stiger i det øvrige EU og USA. Behovet eksisterer også i Danmark, og du får de mest optimale løsninger, når du tænker sikkerhedsløsninger ind i et design fra starten.

Vælger du lappeløsninger, er der stor risiko for huller. Skaber vi sammen løsninger, der er stærke på kommunikation og sikkerhed, er det kun dem, du giver adgang til dine systemer, som kommunikerer i dem.

Invitér Actua forbi til et uforpligtende møde og en snak om jeres sikkerhedsbetragtninger. Det er – om ikke for sent så i alle tilfælde for dyrt – når først du har 100.000 enheder med sikkerhedsbrister i drift.