Actua  Logo
Software transforming the Energy sector

Holdet » KompetencerKompetencer

Holdet hos Actua er sammensat, så vi har kompetencer til at skabe nye softwaresystemer og integrere nye systemer med eksisterende. Indsigt i energisektoren gør, at vi forstår hele processen fra produktionsenhed til forbruger. Kombineret med, at vi konstant ser fremad, er vi derfor den software partner, der inden for vores felt bedst kan være med til at realisere nye markeder i energisektoren.

Med afsæt i en høj faglighed og kompetencer inden for software udvikling, statistik og matematik skaber vi metoder til behandling af eksisterende data og udvikling af nye løsninger. Du får dermed en væsentlig indsigt i, hvad der tidligere har fungeret og ikke. Hvad har skabt rentabilitet eller for store udgifter, og hvor er der større risiko end andre steder, etc.

Vi frembringer med andre ord analysemateriale, der bidrager til, at du får et solidt grundlag for at træffe de rigtige beslutninger. Et godt afsæt for at gå videre med nye løsninger.

Vores løsninger matcher dine konkrete behov, fordi vi står skuldrene af dine standardsystemer og skaber målrettet integration, analyse og automatisering.