Actua  Logo
Software transforming the Energy sector

Holdet » Jobs@ActuaActua som arbejdsplads

Actua sætter et godt arbejdsmiljø i højsæde og ønsker altid at høre fra dygtige og selvstændige softwareudviklere og projektledere.

Du kan sende uopfordret ansøgning indeholdende CV samt en kort tekst om hvorfor du gerne vil arbejde hos Actua til job@actua.dk. Mail-titel skal indeholde teksten “uopfordret ansøgning”.

» Der er i øjeblikket ingen opslåede jobs hos Actua !

Om Actua som arbejdssted:

Actua er en højteknologisk IT-virksomhed, oprettet i december 2006.

Actua leverer specialløsninger indenfor IT til energisektoren. Vi er kendetegnet ved stort fokus på vore kunders behov og på hvordan vi kan bistå i at disse behov løses. Vi indgår i lange relationer med vores kunder og alle medarbejdere hos Actua har tanke for vore kunders forretning.

Actua består af 8 dygtige og erfarne medarbejdere – alle med en naturvidenskabelig baggrund. Actua har siden foråret 2007 specialiseret sig i specialløsninger til energisektoren bl.a. indenfor cyber security, analytics og risikobaseret vedligehold.

Medarbejdere hos Actua har stor mulighed for at præge ånden i Actua. Vi bifalder et åbent og anerkendende miljø, hvor der er plads til udvikling og udfoldelse – som gruppe og som enkeltperson.

Vi holder til i moderne lokaler i INCUBA Science Park på Katrinebjerg, hvor vi nyder godt af de fælles faciliteter (motionsrum, kantine, bordfodbold, fælles fredagsøl og -morgenmad med videre). Actua har også mange sociale og faglige arrangementer i løbet af året – gerne båret af medarbejdernes ideer og initiativer.