Actua  Logo
Software transforming the Energy sector

HoldetHoldet

Alle medarbejdere hos Actua er håndplukkede. De er vores råvare og stærkeste ressource. Når du møder dem, vil du opleve, at de drevet af at udvikle og skabe nye løsninger. Stiller du dem en opgave, tager de ansvar, tænker løsningsorienteret og leverer kvalitet. De indgår i netværk, og er altid opsøgende over for udfordringer, der skaber indsigt, sparring, personlig og faglig udvikling.

Actua er den mindre software partner, der tænker de store tanker og fører dem ud i livet sammen med vores kunder. Nysgerrige, kompetente og fagligt dygtige er vi en stærk medspiller i energisektoren. Vi er altid på forkant og skaber løsninger, hvor der ikke eksisterer lignende løsninger.

Det er naturligt for os at være opsøgende. Vi indgår derfor i netværk, samarbejder med virksomheder, der komplementerer os i forhold til udvikling af energiløsninger og trækker på skarpe hjerner fra DTU Risø samt Aalborg, Århus og Syddansk Universitet. Det bidrager til, at du kan konkurrere på den lange bane, og at dine erhvervsudfordringer bliver inddraget i landets forskning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores stærke hold!